Everything Computes

Als alles en iedereen digitaal met elkaar verbonden is, wat betekent dat dan voor u, uw organisatie en de wereld om ons heen?

Hewlett Packard Enterprise voorspelt dat er in 2025 meer dan 50 miljard intelligente devices verbonden zullen zijn met elkaar en met het internet. Deze devices worden aangestuurd door talloze applicaties en maken gebruik van enorme hoeveelheden gegevens waarmee nieuwe kansen en uitdagingen mogelijk zijn. Ontdek op 20 juni tijdens Reimagine 2017 hoe HPE uw organisatie kan helpen profiteren van deze kansen. U vindt er oplossingen die snel, flexibel, schaalbaar en "composable" geleverd kunnen worden. Ervaar zelf op deze dag tijdens de diverse presentaties en op de beursvloer hoe HPE en Aruba, onderdeel van HPE, nieuwe mogelijkheden kunnen bieden op het gebied van Hybride IT, Intelligent Edge, Internet of Things, op data-gebaseerde oplossingen en Services.

Bent u op zoek naar visie, inspiratie en praktische antwoorden? Registreer direct!

Wij kijken uit naar uw komst naar Reimagine 2017!

Highlights

Michiel van Vlimmeren nodigt u uit: Maak kennis met het nieuwe HPE tijdens Reimagine 2017

HPE nodigt u uit voor HPE Reimagine 2017 (Hanneke en Marco)

HPE Business Partner, dit gebeurt er allemaal op HPE Reimagine 2017

De toekomst van Business en IT

Ervaar hoe wij u kunnen helpen uw ideeën sneller dan ooit om te zetten van idee tot business resultaat.

Met de enorme veranderingen die plaatsvinden in de IT, zal de toekomst altijd bepaald worden door bedrijven die de grenzen opzoeken van wat mogelijk is. HPE stelt bedrijven in staat om innovatie en ‘time-to-value’ te versnellen en tegelijkertijd uw huidige omgevingen te optimaliseren.

Making hybrid IT simple

Making hybrid IT simple – to power your right mix to accelerate innovations for your unique enterprise

Powering the Intelligent Edge

Powering the Intelligent Edge – to create the next gen of digital experiences and services

Providing the expertise to make it happen

Providing the expertise to make it happen – to advise, integration and accelerate the outcomes for your enterprise

Programma voor klanten en partners

Programma voor klanten Programma voor partners Lab sessions
07.00-08.00
Welkom voor vroege deelnemers
08.00-09.45
Tech Ontbijtsessies
Software defined versus hardware defined; welke keuzes maakt u?

In deze sessie praten we u bij over de meest recente ontwikkelingen op het vlak van Software defined en Hardware Defined en de keuzes waarvoor u zich gesteld kunt zien. Met presentaties over onder andere 3PAR, Nimble, SimpliVity, Scality, Brocade en Veeam, maar ook NVME, alles over efficiency en productivity en cloud plug ins.

Containerisatie versus virtualisatie, wat win je er mee?

Om het innovatietempo bij te kunnen benen moet je nieuwe concepten sneller kunnen uitproberen. Containers beginnen dan ook dieper in de IT door te dringen. In deze sessie komt kort onze visie op Hybrid IT aan de orde, met daarna een duik in de technologie van ons ecosysteem rondom containers. Sprekers van HPE en Docker leggen in praktische bewoordingen èn via demo uit waarom containers, wat win je er mee en hoe schaal je vervolgens de infrastructuur. Kernwoorden zijn Docker, Mesosphere èn Synergy.

Een complete Aruba Tech Update!

Volgende generatie Aruba Mobile First netwerk apparatuur.

Veel van onze klanten hebben geïnvesteerd in de HPE Aruba visie en strategie en de daarbij behorende Mobile First architectuur. Wij bevestigen in deze sessie graag dat u de juiste keuze heeft gemaakt en dat HPE Aruba op deze visie blijft doorontwikkelen. U krijgt een volledige update over recent gelanceerde producten die de basis kunnen zijn voor het aanscherpen van uw connectiviteitsbeleid. U bent uiteraard ook welkom als u overweegt over te stappen naar onze Mobile First strategie!

UEBA (User and Entity Behavior Analytics) the new security!

In het Gartner rapport ‘Top 10 Strategic Technology Trends for 2017’ staat ook Adaptive Security Architecture waaronder UEBA (User and Entity Behavior Analytics) een technologie die wij door de recente overname van Niara aan ons portfolio hebben toegevoegd. Tijdens de sessie gaat Niara in op hoe middels Machine Learning en analytics het beveiligingsniveau op een nog hoger niveau komt te staan.

09.45-10.00
Wissel
09.00-10.00
Welkom en Registratie
Beursvloer open
10.00-10.30
Ronde 1: Praktijkcases
Composable Infrastructure in dienst van NXP Semiconductors Nederland - Martijn Spoorendonk, lead architect R&D IT infrastructure

Titel: Snelle en betrouwbare innovaties in auto’s m.b.v. NXP en Composable Infrastructure

Tegenwoordig komt 80% van de innovaties in auto’s vanuit de elektronica. NXP is een van de belangrijkste leveranciers van het hart van deze elektronicasystemen. Wat heeft dit met IT te maken? In deze sessie vertelt Martijn Spoorendonk van NXP hoe zij het HPE Synergy platform gebruiken in hun hybride IT-omgeving, om de technologie te ontwerpen, testen, simuleren en maken die gebruikt wordt in betrouwbare `connected cars‘. Ook komt ter sprake hoe de beveiliging gewaarborgd wordt.

Pay-per-use als basis voor het flexibele datacenter t.b.v. de levering van SAAS-diensten - PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare heeft samen met HPE een flexibele Cloud-datacenter omgeving ingericht waarmee zij hosting services en SAAS-oplossingen voor onder andere de zorgsector en lokale overheden, gemakkelijk en schaalbaar kunnen leveren aan eindklanten. PinkRoccade neemt dit bij HPE af in een `pay-per-use‘ model, waardoor de kosten voorspelbaar zijn. Er hoeft immers alleen betaald te worden als klanten de applicaties daadwerkelijk afnemen. In deze sessie hoort u wat de ervaringen zijn van PinkRoccade Healthcare om de traditionele datacenter omgeving om te zetten naar een cloud-enabled datacenter. En uiteraard: wat u daarvan kunt leren.

Networking bij grote Cloud-partijen - Herman Baan, Systems Engineering Lead - Continental Europe at Arista Networks, Inc.

Als een bedrijf als Spotify miljoenen muziekstreams realtime wil kunnen streamen of als Netflix hoge kwaliteit video wil streamen naar alle huishoudens, is daarvoor een ijzersterk netwerk nodig. En als je zo'n netwerk ook nog eens software-defined wilt kunnen aansturen, kom je al gauw bij Arista uit. In deze sessie bespreekt Herman Baan van Arista waarom grote cloudspelers voor Arista hebben gekozen en hoe ze dit realiseren. Arista - pioneer en innovator op het gebied van software defined en cloudnetworking oplossingen - is sinds kort HPE preferred networking partner in Datacenter Networking.

Hoe optimaliseer je gebuikservaringen met mobiele oplossingen? - Door Sander Munstermann, CEO bij XS2

Hoe breng je in kaart wat je medewerker, klant, eindgebruiker of burger doet? En hoe zet je de data die je verzamelt in om ervaringen van gebruikers te verbeteren, omzet te verhogen of kosten te besparen? Of het nu gaat om het snel vinden van een werkplek of het managen van bezoekersstromen – er zijn oplossingen die hierbij kunnen helpen. Hoe stuur je mensen ergens heen? Hoe hou je ze ergens weg? En hoe kun je met ze communiceren op basis van hun locatie? Sander Munsterman, CEO en medeoprichter van XS2 vertelt aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden hoe hij dit met behulp van Aruba technologie heeft gerealiseerd.

10.30-10.45
Wissel
10.45-11.15
Ronde 2: Praktijkcases
Internet of Things toepassen… hoe doen andere bedrijven dat? - Peter Krommenhoek, Service Line Manager Hewlett Packard Enterprise

Alle grote automerken, machinefabrikanten, maar ook steden, stadions en cruiseschepen passen Internet of Things al volop toe met behulp van HPE. Hoe doen zij dat? Wat levert het ze op en hoe hebben zij dat aangepakt? Een inspiratiesessie over IoT door Peter Krommenhoek (IoT driver PointNext) voor iedereen die voor een IoT-uitdaging staat of er gewoon meer over wil weten.

Azure in de Cloud zonder zorgen - Ronald Verweij, Managing Partner The Sourcing Company

In deze sessie vertelt Ronald Verweij hoe Azure Private Cloud The Sourcing Company (TSC) helpt om hun klanten effectief, efficiënt en veilig te bedienen en data van klanten veilig in Nederlandse datacenters op te slaan. Hierbij komt ook ter sprake hoe TSC met behulp van HPE Azure Private Cloud (HPE-APC) op basis van Microsoft-technologie een geïntegreerd, modulair en gevirtualiseerd, cloudplatform heeft gecreëerd met ongekende schaalbaarheid. In deze sessie hoort u waarom TSC heeft gekozen voor Azure en hoe HPE met zijn oplossing de implementatie vele malen versneld heeft.

Daarnaast vertelt Ronald hoe TSC zich voorbereidt op de komst van Microsoft Azure Stack.

Digitale Transformatie – wat betekent dat voor een ziekenhuis? - Stef Mentzel, Manager Medical, Information and Communication Technology, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Digitale transfromatie… dat betekent nogal wat voor organisaties. Ook binnen ziekenhuizen is digitale transformatie een belangrijk thema. Stef Mentzel bespreekt in deze sessie de transformatie die het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis heeft doorgemaakt (en doormaakt). Voor welke keuzes stonden zij en welke rol speelt een stabiel en smart netwerk hierin?

11.15-11.45
Korte Pauze
11.45-13.00
Plenaire sessie voor klanten en partners

Diederik Jekel – moderator

Sprekers

 • Michiel van Vlimmeren, Managing Director Hewlett Packard Enterprise
 • Metri Group, Paul Cornelisse, Director Metri Group
 • Praktijkcases
13.00-14.00
Lunch - Klanten & Partners / Beursvloer
14.15-15.45
Branchespecifieke sessies
Financiële sector

Wat is de technologie die volgens geleerden de komende jaren enorme impact zal hebben op ons leven? Nee, niet social media, big data, robotics of Artificial Intelligence. Verrassend genoeg moet je dan denken aan de onderliggende technologie van Bitcoins: Blockchain. In deze sessie laten we zien hoe Blockchain nu al wordt toegepast in de bancaire wereld en hoe wordt nagedacht over andere toepassingen. HPE Labs expert(s) vertellen hoe Blockchain met behulp van HPE-technologie ingezet kan worden om dezelfde betrouwbaarheid en schaalbaarheid te realiseren als bij het Nederlandse pinbetalingssysteem. Verder komt een aantal use cases aan bod en lichten wij de methodologie toe die HPE gebruikt om klanten te helpen blockchain en de onderliggende technologie te begrijpen, inclusief de risico’s en uitdagingen van de inzet van Blockchain-based applicaties en oplossingen. Hierbij komen ook processen ter sprake voor het opzetten van pilots met Blockchain oplossingen.

Gezondheidszorg

Deze sessie, speciaal bedoeld voor klanten uit de zorgsector, is met name ingestoken vanuit de grote uitdaging waarvoor veel zorginstellingen staan: digitale transformatie. In deze sessie schetst het onafhankelijke consultancybedrijf D&A de huidige stand van zaken van IT in de zorg en toekomstige uitdagingen. Aansluitend zal HPE “best practices” delen die u laten zien hoe andere zorginstellingen deze uitdaging zijn aangegaan. Hierbij wordt uiteraard stilgestaan bij de megatrends van dit moment, zoals hybride IT en “het tracken en tracen” van mensen en middelen. Hoe doe je dat en hoe maak je optimaal gebruik van het Internet of Medical Things?

Educatie

In deze interactieve educatiesessie willen we met u bespreken welke impact IOT op onderwijs heeft en hoe IOT stap voor stap de manier van onderwijs geven compleet aan het veranderen is. Rens van der Vorst, hoofd IT Innovatie Fontys Hogeschool, ondernemer en Tedx spreker, geeft zijn visie op IoT binnen het onderwijs. Met cases laten we u zien hoe u, door o.a. gebruik te maken van Location Based Services, de kosten van faciliteiten omlaag kunt brengen. Een startup uit de educatiesector zal hun idee pitchen. Kortom, een sessie vol inspiratie!

Manufacturing

Hoe kan digitalisering productieprocessen en logistiek efficiënter maken? Waar liggen kansen, en hoe start je verzilver je die? In deze interactieve sessie bespreekt Peter Krommenhoek, HPE IoT Manager deze onderwerpen aan de hand van een aantal inspirerende cases. Let op: we schrijven een leuke contest uit rondom IoT! Heeft u een interessant idee voor een IoT-toepassing in uw organisatie? Lever uw idee dan voor 13 juni in bij uw account manager en maak kans op een pakket ondersteuning door HPE (t.w.v. € 5.000,-) om uw idee te helpen realiseren.

HPE Lokale Overheidstrack

Hoe creëert u als lokale overheid een actieve rol in de informatiesamenleving? Deze sessie, speciaal bedoeld voor klanten uit de lokale overheid, is opgezet rondom de uitdagingen waarvoor veel lokale en regionale overheden zich gesteld zien: nieuwe samenwerkingen en partnerships, veranderingen binnen organisaties en technologische ontwikkelingen. Kortom: digitale transformatie, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. In deze sessie schetst Frank de Nijs (Enterprise Innovator van Centric) een impressie van de digitale toekomst van gemeenten, en alles wat daarbij komt kijken. Hiernaast wordt eveneens een kijkje in de praktijk gegeven. Dit met een 'best practice'op het gebied van IoT en Digital Workspace door de BAR-Organisatie. Robert de Winter (IT-Directeur van de BAR-Organisatie) en Sander Munsterman (XS2) gaan in hoe zij dit binnen de BAR-Organisatie hebben opgepakt en wat dit voor u organisatie kan betekenen.

Event locatie en routebeschrijving

https://www.embed-map.com

Join us in Nieuwegein

NBC Congrescentrum,
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

More info: www.nbccongrescentrum.nl

The HPE Awards

Special Awards - up for external nomination

HPE Partner of the Year
Nomineer hier uw favoriete Business Partner voor de HPE Channel Partner of the Year Award!

Nomineer hier

De deadline voor het nomineren is 10 juni.

Award categoriën

1. HPE Server partner of the Year
 • Infotheek Groep B.V.
 • Kick Automatisering B.V.
 • IITTC NL B.V.
2. HPE Storage partner of the Year
 • SLTN Inter Access
 • Axez ICT Solutions B.V.
 • PQR B.V.
3. HPE Aruba partner of the Year
 • Wentzo Wireless
 • SecureLink Nederland BV
 • Axians
4. HPE Composable Infrastructure partner of the Year
 • SLTN Inter Access
 • Misco Solutions B.V.
 • CSN Groep B.V.
5. HPE Services partner of the Year
 • Scholten Awater BV
 • Misco Solutions B.V.
 • Centric Holding B.V.
6. HPE Fast growing partner of the Year
 • Kick Automatisering B.V.
 • Uni Business Centre B.V.
 • B P Solutions B.V.
7. HPE Alliance partner of the Year
 • SAP Nederland BV
 • Microsoft
 • Accenture
8. HPE Partner Ready Service Provider of the Year
 • Amsio B.V.
 • Utica B.V.
 • The Sourcing Company B.V.
9. HPE Cloud Distri of the Year
 • Eshgro B.V.
 • Uniserver Internet B.V.
 • Copaco Nederland B.V.
10. HPE SMB Distri of the Year
 • Tech Data Nederland BV
 • Ingram Micro B.V
 • Copaco Nederland B.V.
11. HPE Distri of the Year
 • Tech Data Nederland BV
 • Ingram Micro B.V
 • Copaco Nederland B.V.
12. HPE Hybrid IT partner of the Year
 • CSN Groep B.V.
 • Centric Holding B.V.
 • Axez ICT Solutions B.V.
13. HPE Intelligent Edge partner of the Year
 • XS2
 • MapIQ
 • Lone Rooftop
14. HPE Digital Marketing partner of the Year
 • SecureLink Nederland BV
 • Axez ICT Solutions B.V.
 • Central Point Nederland B.V.

Event Partners

Brought to you by HPE & Intel®.
Intel and the Intel logo are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Speakers

 • Michiel van Vlimmeren
  Michiel van Vlimmeren Managing Director Hewlett Packard Enterprise Nederland Read more
  Paul Cornelisse
  Paul Cornelisse Director METRI Group Read more
  Martijn Spoorendonk
  Martijn Spoorendonk Architect Datacenter Services, Global Change Manager en Project Manager Read more
  Herman Baan
  Herman Baan Systems Engineering Lead - Continental Europe Arista Networks, Inc. Read more
  Ronald Verweij
  Ronald Verweij Managing Partner The Sourcing Company Read more
  Marco Lesmeister
  Marco Lesmeister Sales Director Channel, SMB & Service Providers Hewlett Packard Enterprise Read more
 • Sander Munsterman
  Sander Munsterman Mobile Technology Specialist, Entrepreneur, Founder XS2 Read more
  Marcel Kok
  Marcel Kok Director Dotweb Systems BV Read more
  Stef Mentzel
  Stef Mentzel Read more
  Peter Krommenhoek
  Peter Krommenhoek Technology Support Services Service Line Manager Hewlett Packard Enterprise Saudi Arabia Read more

Reimagine 2017

Nieuwegein 20 juni

CONTACT US